Zobrazeno 1 - 10
of 159
pro vyhledávání: '"Dommes, Jacques"'
Autor:
Tabart, Jessica, Auger, Cyril, Kevers, Claire *, Dommes, Jacques, Pollet, Brigitte, Defraigne, Jean-Olivier, Schini-Kerth, Valérie B., Pincemail, Joël
Publikováno v:
In Nutrition July-August 2018 51-52:53-59
Autor:
Mihalache Arion, Cristina, Tabart, Jessica, Kevers, Claire, Niculaua, Marius, Filimon, Răzvan, Beceanu, Dumitru, Dommes, Jacques
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2014 146:485-491
Autor:
Tabart, Jessica, Franck, Thierry, Kevers, Claire, Pincemail, Joël, Serteyn, Didier, Defraigne, Jean-Olivier, Dommes, Jacques
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2012 131(4):1116-1122
Autor:
Michiels, Jean Albert, Kevers, Claire, Pincemail, Joel, Defraigne, Jean Olivier, Dommes, Jacques
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2012 130(4):986-993
Publikováno v:
In Vitro Cellular & Developmental Biology. Plant, 2010 Jan 01. 46(1), 81-88.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40663772
Autor:
Kieffer, Pol, Schröder, Peter, Dommes, Jacques, Hoffmann, Lucien, Renaut, Jenny, Hausman, Jean-François
Publikováno v:
In Journal of Proteomics 2009 72(3):379-396
Publikováno v:
In Food Chemistry 2009 113(4):1226-1233
Autor:
Matute, Alexis, Tabart, Jessica, Cheramy-Bien, Jean-Paul, Kevers, Claire, Dommes, Jacques, Defraigne, Jean-Olivier, Pincemail, Joël
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 10
Issue 5
Antioxidants, Vol 10, Iss 770, p 770 (2021)
Volume 10
Issue 5
Antioxidants, Vol 10, Iss 770, p 770 (2021)
Background: In support of claims that their products have antioxidant properties, the food industry and dietary supplement manufacturers rely solely on the in vitro determination of the ORAC (oxygen radical antioxidant capacity) value, despite its ac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.