Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"Dols-Lafargue M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dols-Lafargue, M., Paulin, M., Miot Sertier, C., Ballestra, P., Albertin, W., Marchal, A., Masneuf Pomarede, I., Delattre, Cédric, Pierre, Guillaume, Dubessay, Pascal, Gardarin, Christine, Michaud, Philippe, Doco, T., Coulon, J., MASSOT, A., Vallet-Courbin, A., Maupeu, J.
Publikováno v:
Applied Natural Products.
Applied Natural Products., 2018, Palaiseau, France
Applied Natural Products., 2018, Palaiseau, France
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bc0ced8c67a6259f72eb3d16294a3b39
https://uca.hal.science/hal-01915484
https://uca.hal.science/hal-01915484
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, 2010, 44 (1), pp.31-37
Scopus-Elsevier
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, 2010, 44 (1), pp.31-37
Scopus-Elsevier
Aims: The aim of this study was to develop a colorimetric test to determine Oenococcus carbohydrate consumption profile. Methods and results: A semi-defined growth medium which enabled efficient bacterial growth and medium acidification in the presen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::39810f94b3e1d72895356d7a4c91253c
https://hal.inrae.fr/hal-02659241
https://hal.inrae.fr/hal-02659241
Publikováno v:
Applied and Environmental Microbiology
Applied and Environmental Microbiology, American Society for Microbiology, 2008, pp.4079-4090
Applied and Environmental Microbiology, American Society for Microbiology, 2008, pp.4079-4090
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::06d0faf08132f669b71f6cce903adf7b
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00303838
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00303838
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.