Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Dolors Guardia"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 12, p 3124 (2021)
Tomato-based processed foods are a key component of modern diets, usually combined with salt and olive oil in different ratios. For the design of radiofrequency (RF) and microwave (MW) heating processes of tomato-based products, it is of importance t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53502ea83ac44b7ea57a15e18262b753
Autor:
Israel Muñoz, David A. Baptista de Sousa, Maria Dolors Guardia, Carlos J. Rodriguez, Maria Leonor Nunes, Helena Oliveira, Sara C. Cunha, Susana Casal, António Marques, Ana G. Cabado
Publikováno v:
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
In this study, the potential of innovative (radiofrequency (RF) heating, high-pressure processing (HPP)) in combination with a renewable technology thermal solar energy (TSE)) to pasteurize fish soup was investigated. The performance of these technol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f336da54ebd04196f63cf70982019d91
http://hdl.handle.net/20.500.12327/1662
http://hdl.handle.net/20.500.12327/1662
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vincenzina Fusco, Margarita Garriga, Dolors Guardia, Tim Hogg, Hronn Olina, Maria Lavilla, Antonella Leone, Antonio Lo Grieco, Helga Naes, Filomena Nazzaro, Emanuela Noris, Florin Soptica, Barbara Wroblweska, Begona Perez Villareal
Publikováno v:
pp.1–8, 2015
This May 2015 Position Paper focuses on Food Safety needs relevant to Horizon 2020: Innovative Manufacturing, BIo-Based Industry, Reducing Food Waste, Biological and Chemical Contamination, Toxins, Contaminants, Valorization of By Products, Traceabil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::c3f8b33c8e5ca31d811150c345ec3f3f
http://issuu.com/safeconsortium/docs/2015_05_pospaper
http://issuu.com/safeconsortium/docs/2015_05_pospaper
Autor:
Oddur M. Gunnarsson, Katherin Flynn, Ryszard Amarowicz, Marco Arlorio, Giusy Avantaggiato, Giovanna Battelli, Massimo Castellari, Anna K Danielsdottir, Vincenzina Fusco, Margarita Garriga, Dolors Guardia, Tim Hogg, Hronn Olina, Maria Lavilla, Antonella Leone, Antonio Logrieco, Helga Naes, Filomena Nazzaro, Emanuela Noris, Florin Soptica, Barbara Wroblweska, Begona Perez Villareal
Publikováno v:
pp.1–8, 2015
This May 2015 Position Paper focuses on Food Safety needs relevant to Horizon 2020: Innovative Manufacturing, BIo-Based Industry, Reducing Food Waste, Biological and Chemical Contamination, Toxins, Contaminants, Valorization of By Products, Traceabil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::e7e1e699ce51187581a112a573ffe00f
http://www.cnr.it/prodotto/i/331420
http://www.cnr.it/prodotto/i/331420