Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Doll, Etienne V."'
Autor:
Siebert, Annemarie, Huptas, Christopher, Wenning, Mareike, Scherer, Siegfried, Doll, Etienne V.
DESCRIPTION OF FUNDICOCCUS GEN. NOV. Fundicoccus (Fun.di.coc’us. L. masc. n. fundus farm; N.L. masc. n. coccus (from Gr. masc. n. kokkos) berry; N.L. masc. n. Fundicoccus, a coccus isolated from a farm). Cells are Gram-stain-positive, non-motile, n
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c12862ff995e4fc280380a465aae8168
Autor:
Siebert, Annemarie, Huptas, Christopher, Wenning, Mareike, Scherer, Siegfried, Doll, Etienne V.
DESCRIPTION OF FUNDICOCCUS IGNAVUS GEN. NOV., SP. NOV. Fundicoccus ignavus (ig.na���vus. L. masc. adj. ignavus inactive, referring to the lack of acid formation from carbohydrates). Cells are circular-shaped (cocci) with an approximate size of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::02882580623adf6624bfba7321db446d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
Premature spoilage and varying product quality due to microbial contamination still constitute major problems in the production of microfiltered and pasteurized extended shelf life (ESL) milk. Spoilage-associated bacteria may enter the product either