Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Dolch, K."'
Publikováno v:
In Food Control July 2019 101:180-188
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dolch K; Institute for Applied Biosciences, Department of Applied Biology, Karlsruhe Institute of Technology, Fritz-Haber-Weg 2, D-76131 Karlsruhe, Germany., Wuske J; Institute for Applied Biosciences, Department of Applied Biology, Karlsruhe Institute of Technology, Fritz-Haber-Weg 2, D-76131 Karlsruhe, Germany., Gescher J; Institute for Applied Biosciences, Department of Applied Biology, Karlsruhe Institute of Technology, Fritz-Haber-Weg 2, D-76131 Karlsruhe, Germany.; Institute for Biological Interfaces, Karlsruhe Institute of Technology, D-76344 Eggenstein-Leopoldshafen, Germany.
Publikováno v:
Journal of microbiology and biotechnology [J Microbiol Biotechnol] 2016 Mar; Vol. 26 (3), pp. 511-20.