Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Doko, Kristina"'
Autor:
Doko, Kristina, Barišić, Veronika, Flanjak, Ivana, Jozinović, Antun, Babić, Jurislav, Šubarić, Drago, Miličević, Borislav, Ačkar, Đurđica
Cocoa shell is byproduct that is rich in dietary fibres and bioactive components. Also, because of its contact with environmental pollution, it can be contaminated with different microorganisms. In this study, we produced milk and dark chocolate with
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::40f065b65d473b2fd62db802aa069635
https://www.bib.irb.hr/1143919
https://www.bib.irb.hr/1143919
Autor:
Barišić, Veronika, Šarkanj, Bojan, Flanjak, Ivana, Doko, Kristina, Miličević, Borislav, Ačkar, Đurđica
Publikováno v:
Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku
Volume 10
Issue 1
Volume 10
Issue 1
Chocolate spread is one of the favourite breakfast meals and snacks among people of all generations. Increased consumption of these kinds of products with high-energy value leads to obesity and several health problems. Many researchers are trying to
Autor:
Barišić, Veronika, Flanjak, Ivana, Doko, Kristina, Jozinović, Antun, Babić, Jurislav, Šubarić, Drago, Miličević, Borislav, Ačkar, Đurđica
The cocoa shell is one of the main by-products generated during the processing of cocoa beans. Because it is in direct contact with the cocoa beans throughout the processing, the cocoa shell can contain valuable components that migrate from the beans
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::64c18db6dbde54e63b427f7cb1ea4c02
https://www.bib.irb.hr/1133787
https://www.bib.irb.hr/1133787
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kakaova ljuska nusproizvod je koji nastaje u proizvodnji kakaovih proizvoda (pogača, prah, maslac), često početnoj fazi proizvodnje čokolade. Budući da čini i do 20 % ukupne mase zrna, a klasična proizvodnja čokolade podnosi samo do 5 % njeno
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::8afc514283c5d47ee01dbc89c9dc1a69
https://www.bib.irb.hr/1069412
https://www.bib.irb.hr/1069412
Autor:
Barišić, Veronika, Flanjak, Ivana, Jozinović, Antun, Šubarić, Drago, Babić, Jurislav, Miličević, Borislav, Jokić, Stela, Doko, Kristina, Ačkar, Đurđica
The chocolate industry, like most other food industries, has a problem with solving the by- product utilisation. The main by-product of the chocolate industry is cocoa shell. It is very rich in fibres and other bioactive components that can be used f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::aed4fb026ee3b84010f6c70e8ea41bb5
https://www.bib.irb.hr/1029233
https://www.bib.irb.hr/1029233
Autor:
Barišić, Veronika, Flanjak, Ivana, Jozinović, Antun, Šubarić, Drago, Babić, Jurislav, Miličević, Borislav, Lončarić, Ante, Doko, Kristina, Fišer, Dorotea, Ačkar, Đurđica
Chocolate contains up to 40% of lipids that are responsible for sensory and rheological properties as well as stability during storage. Five dark chocolates and eight milk chocolates with different cocoa butter equivalents (coconut and palm oil), mil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::f220237cbd88041860b1fb0e538ea4e7
https://www.bib.irb.hr/1029230
https://www.bib.irb.hr/1029230