Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Doko, J."'
Autor:
Doko, J., Tchabi, F.L.Y.A., Kenali, H.I., Tossa Dognon, D.A., Alia, M.H.B., Zanou, R.A., Yedomonhan, H., Akoègninou, A., Tossou, G.M.
Publikováno v:
In Revue Française d'Allergologie November 2023 63(7)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Industrijska proizvodnja i prerada namirnica nužno je povezana s upotrebom soli. Sol ili natrijev klorid se koristi kao konzervans, začin, agens za održavanje boje, teksture i u svrhu reguliranja fermentacije zaustavljajući rast bakterija, kvasac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::302c8c45af1190274f553c01265c42cc
https://www.bib.irb.hr/917657
https://www.bib.irb.hr/917657
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.