Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Dokić, Ljubica P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kokić Bojana M., Dokić Ljubica P., Čolović Radmilo R., Banjac Vojislav V., Jovanović Rade D., Popović Sanja J., Lazarević Jasmina M.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 45, Iss 1, Pp 53-58 (2018)
In vitro multi-enzymatic method is a two-step procedure that uses exogenous enzymes for incubation of feed that aim to imitate digestive processes in the animal. It is used for determination of organic matter digestibility (OMD) of various feedstuffs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a16a822435744ff7954163e213fac231
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dokić Ljubica, Pajin Biljana, Fišteš Aleksandar, Šereš Zita, Šoronja-Simović Drаgana, Krstonošić Velјko
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2015, Iss 46, Pp 29-35 (2015)
Consumers are becoming aware of health benefits of dietary fiber intake. In past years, the development of products containing different fiber is increasing. The aim of this research was to look into the effect of addition pea fiber to dough for c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a5c41ccf6844a23b929c943680859f6
Autor:
Rakita Slađana M., Torbica Aleksandra M., Dokić Ljubica P., Tomić Jelena M., Pojić Milica M., Hadnađev Miroslav S., Hadnađev-Dapčević Tamara R.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 42, Iss 2, Pp 91-99 (2015)
The aim of the present paper was to evaluate the influence of different climatic conditions on the activity of alpha-amylase in wheat samples and bread quality parameters. Three wheat varieties grown in three different localities in three years were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51563ddc632b4324be50c79f8ee25594
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dapčević-Hadnađev Tamara, Dokić Ljubica, Pojić Milica, Hadnađev Miroslav, Torbica Aleksandra, Rakita Slađana
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 68, Iss 1, Pp 99-106 (2014)
The aim of present study was to evaluate the effects of emulsifying starches used as additives in breadmaking. In order to achieve this, the partial replacement (5-10%) of wheat flour with starch sodium octenyl succinate (OSA starch), pregelatiniz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e01dacfda1a546b98b7f90381505454f