Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"Dokić, Ljubica"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2023 139
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2019 87:108-118
Autor:
Kokić, Bojana1 (AUTHOR) bojana.kokic@fins.uns.ac.rs, Dokić, Ljubica2 (AUTHOR), Pezo, Lato3 (AUTHOR), Jovanović, Rade4 (AUTHOR), Spasevski, Nedeljka1 (AUTHOR), Kojić, Jovana1 (AUTHOR), Hadnađev, Miroslav1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Sep2022, Vol. 12 Issue 17, p2234. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kokić Bojana M., Dokić Ljubica P., Čolović Radmilo R., Banjac Vojislav V., Jovanović Rade D., Popović Sanja J., Lazarević Jasmina M.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 45, Iss 1, Pp 53-58 (2018)
In vitro multi-enzymatic method is a two-step procedure that uses exogenous enzymes for incubation of feed that aim to imitate digestive processes in the animal. It is used for determination of organic matter digestibility (OMD) of various feedstuffs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a16a822435744ff7954163e213fac231
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2015 45:9-17
Autor:
Dokić Ljubica, Pajin Biljana, Fišteš Aleksandar, Šereš Zita, Šoronja-Simović Drаgana, Krstonošić Velјko
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2015, Iss 46, Pp 29-35 (2015)
Consumers are becoming aware of health benefits of dietary fiber intake. In past years, the development of products containing different fiber is increasing. The aim of this research was to look into the effect of addition pea fiber to dough for c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a5c41ccf6844a23b929c943680859f6