Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Dogan, Anita"'
Autor:
Žlabravec, Veronika, Strbad, Dejan, Dogan, Anita, Lovrić, Mario, Janči, Tibor, Vidaček Filipec, Sanja
Microbial activity is the main mechanism of quality loss during refrigerated storage of fish, affecting a wide array of parameters such as sensory and functional characteristics of fish muscle, development of undesirable smell and formation of biogen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::20195fc03a138373fc4f2f77496d4cbb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dogan, Anita
U ovom radu istražen je utjecaj temperature i udjela ugljikovih nanocjevčica od 0, 5 do 5% na kristalizaciju PLA/MWCNT nanokompozita. Kinetika izotermne kristalizacije PLA/MWCNT istražena je diferencijalnom pretražnom kalorimetrijom, a dobiveni r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::0d5d46ded173c590531dfc4cff05062b
https://www.bib.irb.hr/724728
https://www.bib.irb.hr/724728
Autor:
Dogan, Anita
Kod preradbe polimernih materijala sve veću primjenu imaju polimerni materijali s anorganskim punilima koji se dodaju radi postizanja boljih mehaničkih, toplinskih i električnih svojstava. Za istraživanje toplinskih svojstava polimernih mješavin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::d59b4cfc301eecc74bfbbeb35d1b00e6
https://www.bib.irb.hr/588221
https://www.bib.irb.hr/588221