Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Doehlert D"'
Autor:
Doehlert, D. H.
Publikováno v:
Technometrics, 1965 Nov 01. 7(4), 561-577.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1266396
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wu, Y. V.1, Doehlert, D. C.2
Publikováno v:
LWT - Food Science & Technology. Feb2002, Vol. 35 Issue 1, p30. 4p.
Publikováno v:
Cereal Chemistry; January 2006, Vol. 83 Issue: 1 p114-118, 5p
Publikováno v:
Cereal Chemistry; September 2001, Vol. 78 Issue: 5 p590-595, 6p
Publikováno v:
Cereal Chemistry; July 1998, Vol. 75 Issue: 4 p433-438, 6p
Publikováno v:
Cereal Chemistry; September 1998, Vol. 75 Issue: 5 p602-605, 4p