Zobrazeno 1 - 10
of 184
pro vyhledávání: '"Dodig, Dejan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dragičević Vesna D., Nikolić Bogdan R., Radosavljević Milica M., Đurić Nenad A., Dodig Dejan B., Stoiljković Milovan M., Kravić Natalija B.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2016, Iss 47, Pp 1-9 (2016)
Barley grain is rich in mineral nutrients, but their bioavailability to humans depends on antinutrients that restrain bioavailability and promoters that promote bioavailability. The aim of this study was to examine composition of barley grain, inc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20da3f006fed448d87fc2ea6ba912709
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 61, Iss 2, Pp 113-125 (2016)
The research was aimed at examining variability, variance components, broadsense heritability (h2), expected genetic advance of thousand grain weight (TGW) and grain number per spike (GNS) of 15 genotypes of bread wheat and 15 genotypes of durum w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cf1c5d8b63941ea8537993c7e28f04b
Autor:
BLAŽIĆ, Milica1 milica.blazic@vts-pozarevac.edu.rs, DODIG, Dejan2, KANDIĆ, Vesna2, ĐOKIĆ, Dragoslav3, ŽIVANOVIĆ, Tomislav4
Publikováno v:
Genetika (0534-0012). 2021, Vol. 53 Issue 2, p687-702. 16p.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 60, Iss 3, Pp 247-261 (2015)
The aim of this work was to examine variability and broad-sense heritability of grain morphometric traits of 30 selected genotypes of bread wheat and durum wheat, in regard to their significant impact on yield and traits of milling, baking and pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9399701b652d4203a788817bb7044082
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dodig, Dejan1 (AUTHOR) dejanza@yahoo.com, Kandić, Vesna1 (AUTHOR), Zorić, Miroslav2 (AUTHOR), Nikolić-Đorić, Emilija3 (AUTHOR), Nikolić, Ana1 (AUTHOR), Mutavdžić, Beba3 (AUTHOR), Perović, Dragan4 (AUTHOR), Šurlan-Momirović, Gordana5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Crop & Pasture Science. 2018, Vol. 69 Issue 12, p1215-1224. 17p.
Publikováno v:
Ratarstvo i Povrtarstvo, Vol 48, Iss 1, Pp 7-14 (2011)
Interest in wheat breeding for low phytic acid content arised from its roll as antinutrient factor which chelates mineral elements (Ca, Zn, Fe, Mn, Cu and P), leading to their inadequate use. Excretion of unused P in phytic acid complex through non-r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b2f25be82574854ae31b4589e37dd11