Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"Dodd, C.E.R."'
Publikováno v:
In Animal 2015 9(11):1756-1759
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2005 98(1):35-51
Autor:
Dodd, C.E.R.
Publikováno v:
In Foodborne Diseases Edition: Third Edition. 2017:277-288
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 34, No 1 (2016); 15-26
Tsire is a popular Nigerian stick meat commonly produced by grilling of sliced and spiced beef meat that have been hanged on tips of sharpened sticks. In this study, tsire was produced with thickness of meat cuts of 0.5, 0.75, 1.0, 1.25 and 1.5 mm, w
Autor:
OLAOYE, O.A.1 (AUTHOR), DODD, C.E.R.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Nov2010, Vol. 30 Issue 4, p867-888. 22p. 3 Charts, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dodd, C.E.R.
Publikováno v:
In Encyclopedia of Food Microbiology Edition: Second Edition. 2014:244-247
Autor:
Dodd, C.E.R.
Publikováno v:
In Encyclopedia of Food Safety 2014:183-187
Autor:
Alali, W., Aldsworth, T., Bliven, K., Bosch, A., Bruschi, F., Bulboacӑ, A.E., Chirilã, M., Connerton, I.F., Connerton, P.L., Dodd, C.E.R., Doyle, L., Fratamico, P.M., Fredriksson-Ahomaa, M., Garcia, E., Gebreyes, W.A., Gómez-Morales, M.A., Graziani, C., Griffiths, M.W., Habing, G., Hefle, S.L., Hoffmann, S., Ito, K.A., Johnson, E.A., Jones, J.L., Juneja, V.K., Katz, D.E., Koopmans, M., Labbe, R.G., Lampel, K.A., Le Guyader, S., Losasso, C., Luzzi, I., Parkinson, N.G., Pasquali, P., Rees, C.E.D., Ricci, A., Scallan, E., Scavia, G., Schantz, E.J., Schraft, H., Smith, J.L., Stein, R.A., Stewart, G.C., Suzuki, S., Taylor, C.M., Taylor, S.L., Usui, M., Winter, C.K., Wittum, T.
Publikováno v:
In Foodborne Diseases Edition: Third Edition. 2017:xxiii-xxvi