Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Dodd, C. E. R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cellular & Molecular Life Sciences; Jul1999, Vol. 56 Issue 5, p378-383, 6p
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology; 1997, Vol. 8 Issue: 7 p238-241, 4p
Autor:
Gough, N. L., Dodd, C. E. R.
Publikováno v:
Food Control; 1998, Vol. 9 Issue: 6 p363-368, 6p
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology; 1995, Vol. 28 Issue: 2 p263-276, 14p
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology; Apr1999, Vol. 28 Issue 4, p255-257, 3p
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The microbial diversity occurring in Stilton cheese was evaluated by 16S ribosomal DNA analysis with PCR-denaturing gradient gel electrophoresis. DNA templates for PCR experiments were directly extracted from the cheese as well as bulk cells harveste
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6504eb63e89999a223de62cdea638d53
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0037640904&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0037640904&partnerID=MN8TOARS