Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Dockx G"'
Autor:
Dockx, G
Emulsions are dispersions of an immiscible liquid into another liquid. We encounter them on daily basis, such as in food and personal care products. However, emulsions are thermodynamically unstable due to the high cost of the interface between the d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::3d82aaa4e2b99c43a2a364658ec71ba1
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/627006
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/627006
Publikováno v:
In Toxicologie Analytique et Clinique June 2014 26(2) Supplement:S47-S47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.