Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Do, Dat Tran"'
Autor:
Minh, Dang Thanh Cong, Do Dat, Tran, Quan, Tran Trung, Nam, Nguyen Thanh Hoai, Thi Thanh Huong, Quach, Dat, Nguyen Minh, Hieu, Nguyen Huu
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 April 2024 687
Autor:
Do Dat, Tran, Cong, Che Quang, Le Hoai Nhi, Tran, Khang, Pham Tan, Nam, Nguyen Thanh Hoai, Thi Tinh, Ninh, Hue, Do Thi, Hieu, Nguyen Huu
Publikováno v:
In Biochemical Engineering Journal November 2023 200
Autor:
Do Dat, Tran, Hai, Nguyen Duy, Nam, Nguyen Thanh Hoai, Thanh, Nguyen Mai, Huyen, Nguyen Thi Thanh, Duong, Le Thi Thuy, Nam, Hoang Minh, Hieu, Nguyen Huu
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology September 2023 52
Autor:
Huong, Le Minh, Cong, Che Quang, Dat, Nguyen Minh, Hai, Nguyen Duy, Nam, Nguyen Thanh Hoai, An, Hoang, Tai, Le Tan, Do Dat, Tran, Dat, Nguyen Tien, Phong, Mai Thanh, Hieu, Nguyen Huu
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 15 March 2023 392
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Le Thao My Phan, Kim Thien Phuc Nguyen, Hoai Thanh Vuong, Do Dat Tran, Tran Xuan Phuong Nguyen, Minh Nam Hoang, Thanh Phong Mai, Huu Hieu Nguyen
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2020 (2020)
Vietnamese Callisia fragrans (C. fragrans) has been considered as a valuable traditional plant with various medicinal properties. In this study, polyphenols were extracted from Vietnamese C. fragrans leaves by supercritical carbon dioxide (SC-CO2) ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bb77f23332342de8a633fff30424e07
Autor:
Do Dat, Tran1,2,3 (AUTHOR), Chuong, Nguyen Phan Thi Cam1,2,3 (AUTHOR), Anh, Nguyen Minh1,2,3 (AUTHOR), Viet, Nguyen Duc1,2,3 (AUTHOR), Thanh, Vuong Hoai1,2,3 (AUTHOR), Long, Nguyen Huynh Bach Son4 (AUTHOR), Oanh, Huynh Ngoc1,2,3 (AUTHOR), Nam, Hoang Minh1,2,3 (AUTHOR), Phong, Mai Thanh1,2,3 (AUTHOR), Hieu, Nguyen Huu1,2,3 (AUTHOR) nhhieubk@hcmut.edu.vn
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2022, Vol. 46 Issue 7, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.