Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Djouldé Darman, R."'
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 23, Iss 1, Pp 11-18 (2005)
Screening for Properties of some Strains of Lactobacilli with Potentials Applications as Starter Culture for cassava fermentation. The present study is focussed on the nutritional importance of consumed leafy vegetables in Bini- Dang situated in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/785b3d935f014ed083d2d8ce47642ab0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
“Microbial Enzymes: Roles and applications in industry” offers an essential update on the field of microbial biotechnology, and presents the latest information on a range of microbial enzymes such as fructosyltransferase, laccases, amylases, lipa
A large variety of food products all over the world are prepared by the fermentation of various raw materials. Fermentation: Effects on Food Properties explores the role of fermentation reactions in the chemical, functional, and sensory properties of