Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Djordjević, Miljana"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djordjević, Marijana, Djordjević, Miljana, Maravić, Nikola, Teofilović, Vesna, Šoronja-Simović, Dragana, Šereš, Zita
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2023 402
Autor:
Farmani Boukaga, Djordjević Miljana, Bodbodak Samad, Younessi-Hamzekhanlu Mehdi, Alirezalu Kazem
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2022, Iss 53, Pp 206-214 (2022)
By assessing the polarization, colour, dextran, starch, phenols, proteins, melassigenic cations (Na+, K+) and Ca2+, reducing sugars and pH, presented study evaluates the main factors influencing non-sugars content and juice filterability in 17 raw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/176dfd5d8de04107b7ec228a616af0f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djordjević, Miljana1 miljana.djordjevic@uns.ac.rs, Ambrus, Rita2, Maravić, Nikola1, Vidović, Senka3, Šoronja-Simović, Dragana1, Petrović, Jovana1, Šereš, Zita1
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Oct-Dec2022, Vol. 60 Issue 4, p543-555. 13p.
Autor:
Djordjević, Marijana1 (AUTHOR) marijana.djordjevic@uns.ac.rs, Djordjević, Miljana1 (AUTHOR), Šoronja-Simović, Dragana1 (AUTHOR), Nikolić, Ivana1 (AUTHOR), Šereš, Zita1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Polysaccharides (2673-4176). Mar2022, Vol. 3 Issue 1, p59-82. 24p.
Autor:
Šoronja-Simović, Dragana, Šereš, Zita, Maravić, Nikola, Djordjević, Marijana, Djordjević, Miljana, Luković, Jadranka, Tepić, Aleksandra
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing October 2016 100 Part A:432-439
Autor:
Halasi, Szabolcs1, Djordjević, Miljana Z.2 miljana.djordjevic@uns.ac.rs, Kiss, Ferenc E.3, Šoronja-Simović, Dragana M.2, Maravić, Nikola R.2, Horvat, Olga4, Šaranović, Žana5
Publikováno v:
Food & Feed Research. 2021, Vol. 48 Issue 1, p41-54. 14p.
Autor:
Djordjević, Marijana, Djordjević, Miljana, Šoronja-Simović, Dragana, Maravić, Nikola, Šereš, Zita
Arising incidence of coeliac disease made both consumers’ and food industry aware of the close link between diet and health far beyond the well-known role of food in satisfying hunger. The emerging requirements for healthy gluten-free foods providi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8938212ec860162a14e2ffabfd3d84be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.