Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Djordjević, Marijana"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djordjević, Marijana, Djordjević, Miljana, Maravić, Nikola, Teofilović, Vesna, Šoronja-Simović, Dragana, Šereš, Zita
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2023 402
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cvetković, Biljana, Bajić, Aleksandra, Belović, Miona, Pezo, Lato, Dragojlović, Danka, Šimurina, Olivera, Djordjević, Marijana, Korntheuer, Karin, Philipp, Christian, Eder, Reinhard
Publikováno v:
Foods; Jul2024, Vol. 13 Issue 14, p2291, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djordjević, Marijana1 (AUTHOR) marijana.djordjevic@uns.ac.rs, Djordjević, Miljana1 (AUTHOR), Šoronja-Simović, Dragana1 (AUTHOR), Nikolić, Ivana1 (AUTHOR), Šereš, Zita1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Polysaccharides (2673-4176). Mar2022, Vol. 3 Issue 1, p59-82. 24p.
Autor:
Šoronja-Simović, Dragana, Šereš, Zita, Maravić, Nikola, Djordjević, Marijana, Djordjević, Miljana, Luković, Jadranka, Tepić, Aleksandra
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing October 2016 100 Part A:432-439
Autor:
Djordjević, Marijana, Djordjević, Miljana, Šoronja-Simović, Dragana, Maravić, Nikola, Šereš, Zita
Arising incidence of coeliac disease made both consumers’ and food industry aware of the close link between diet and health far beyond the well-known role of food in satisfying hunger. The emerging requirements for healthy gluten-free foods providi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8938212ec860162a14e2ffabfd3d84be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djordjević, Miljana, Šereš, Zita, Maravić, Nikola, Djordjević, Marijana, Šoronja-Simović, Dragana, Hodúr, Cecília, Bellahsen, Naoufal
The significant sugar beet molasses amount generation (4−5% on beet) in the sugar production process and consequently sucrose loss represent every year struggle for the sugar producers. Over the past years, different processes were established in o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::37accbd877c7fed7f23865ec1e85c3a6