Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Djiazet, Steve"'
Autor:
Djiazet, Stève, Kavitake, Digambar, Ravi, Ramasamy, Mezajoug Kenfack, Laurette B., Pullakhandam, Ragu, Prabhavathi Devi, Bethala L.A., Tchiégang, Clergé, Reddy, G. Bhanuprakash, Shetty, Prathapkumar Halady
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Autor:
Mezajoug Kenfack, Laurette Blandine, Ngangoum, Eric Serge, Nzali, Horliane Ghomdim, Djiazet, Stève, Mekongo Otabela, Joseph Pascal, Tchiégang, Clergé
Publikováno v:
In Heliyon August 2023 9(8)
Autor:
Djiazet, Stève, Mezajoug Kenfack, Laurette Blandine, Serge Ngangoum, Eric, Ghomdim Nzali, Horliane, Tchiégang, Clergé
Publikováno v:
In Food Research International July 2022 157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djiazet, Steve, Desmarets, Christophe, Rinnert, Hervé, Jasniewski, Jordane, Medjahdi, Ghouti, Balan, Lavinia, Schneider, Raphaël
Publikováno v:
ChemNanoMat; Jun2024, Vol. 10 Issue 6, p1-11, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ghomdim, Horliane Nzali, Mezajoug, Laurette Blandine Kenfack, Ngangoum, Eric Serge, Djiazet, Steve, Tchiegang, Clergé
Publikováno v:
Journal of Food Stability; Vol. 6 No. 2 (2023); 51-65
Sardina pilchardus commonly known as sardine is a fish species abundantly fished for in the Far-North Region of Cameroon mostly from September to November each year. In this Region, the main fishing points are the Logone and Chari rivers and the Maga
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.