Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Djeni N'dede Théodore"'
Extraction and quantification of pesticides and metals in palm wines by HS-SPME/GC–MS and ICP-AES/MS
Autor:
Vievard, Juliette, Amoikon, Tiemélé Laurent-Simon, Coulibaly, Nadjoua Aminata, Devouge-Boyer, Christine, Arellano-Sánchez, Mónica Gisel, Aké, Moussan Francine Désirée, Djeni, N'dede Théodore, Mignot, Mélanie
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2022 393
Autor:
Dje Koffi Marcellin, Bouatenin Koffi Maizan Jean Paul, Djeni N’dede Théodore, Kouamé Kohi Alfred
Publikováno v:
Food Quality and Safety. 3:187-190
ObjectivesInformation on the distribution and presence of microbiology and chemical hazard of commercial attieke (a fermented cassava product) produced in the south of Côte d’Ivoire were evaluated.Materials and MethodsMicrobiological analyses and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coulibaly Wahauwouélé Hermann, Kouamé Kohi Alfred, Dje Koffi Marcellin, Koffi Maïzan Jean-Paul Bouatenin, Djeni N’dede Théodore
Publikováno v:
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology. 20:101217
This research work aimed at studying production kinetic of β-glucosidase and pectinase by microbial strains isolated from two traditional cassava ferments; with a view of their potential use as starter cultures. The study was carried out on 230 stra
Autor:
Menan Eby Hervé, Djeni N’dede Théodore, Kakou Abodjo Celah, Bouatenin Koffi Maïzan Jean-Paul, Dje Koffi Marcellin
Publikováno v:
European Scientific Journal, ESJ. 12:259
This research work aimed at studying production kinetic of α-amylase by microbial strains isolated from three traditional cassava ferments; with a view of their potential use as starter cultures. The study was carried out on 42 amylolytic strains co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.