Zobrazeno 1 - 10
of 233
pro vyhledávání: '"Djekić, I."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Food behaviour is governed by different kinds of motivations, some of individual nature and others related with the external food environment. This study investigated the eating motivations in sixteen countries with respect to commercial and marketin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::e91346e2096821084a1877f17c891a13
https://doi.org/10.9770/ird.2021.4.1(1)
https://doi.org/10.9770/ird.2021.4.1(1)
Autor:
Guiné, Raquel P. F., Florença, Sofia De Guiné E, Ferreira, Manuela, Costa, Cristina Amaro Da, Correia, Paula, Cardoso, Ana Paula, Campos, Sofia, Anjos, Ofélia, Chuck-Hernandez, C., Saric, M., Papageorgiou, M., Baro, J., Korzeniowska, M., Bizjak, M., Bartkiene, E., Tarcea, M., Boustani, N., Djekić, I., Klava, D., Damarli, E.
Resumo: Introdução – O consumo de insetos é uma prática tradicional ao longo da história humana, mas o seu consumo é muito variável de acordo com a região do globo. Objetivos – Pretendeu-se investigar o nível de conhecimento sobre inseto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2017::24fa3855eff6349f00a03eadeebf5372
https://hdl.handle.net/10400.19/7433
https://hdl.handle.net/10400.19/7433
Autor:
1. Guiné, R, Florença, S, Duarte, J, Ferreira, M, A Costa, C, Correia, P, Cardoso, A, Sofia Campos, SP, Anjos, O, Chuck-Hernández, C, Matek Sarić, M, Papageorgiou, M, Fresno Baro, JM, Korzeniowska, M, Černelič-Bizjak, M, Bartkienė, E, Tarcea, M, Boustani Mallah, N, Djekić, I, Klava, D, Damarli, E, Ortet, O, Ropero, M, Elamine, Y, Oyerinde, A, Ferreira, V.
In recent years, insects have been suggested as an alternative source of animal protein, and a more sustainable way to provide the needs in protein of the growing world population. Edible insects are nutritive foods, rich in macronutrients and partic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::10c1932fe13e7228885b640f65b13955
https://www.bib.irb.hr/1199311
https://www.bib.irb.hr/1199311
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.