Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Djaoud, Kahina"'
Autor:
Djaoud, Kahina, Muñoz-Almagro, Nerea, Benítez, Vanesa, Martín-Cabrejas, M. Ángeles, Madani, Khodir, Boulekbache-Makhlouf, Lila, Villamiel, Mar
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 July 2022 212:337-347
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djaoud, Kahina, De la Peña-Armada, Rocío, García-Alonso, Alejandra, Correcher, Virgilio, Boulekbache-Makhlouf, Lila, Mateos-Aparicio, Inmaculada
Publikováno v:
Foods; Mar2024, Vol. 13 Issue 6, p1-18, 18p, 4 Charts, 3 Graphs
Autor:
DJAOUD, KAHINA1 kahinadjaoud10@gmail.com, DAGLIA, MARIA2, SOKENG, AROLD J. T.2, KERMICHE, FERRIEL1, ARKOUB, LYNDA1,3, MADANI, KHODIR1,4, MAKHLOUF, LILA BOULEKBACHE1
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare. 2020, Vol. 44 Issue 1, p58-81. 24p.
Autor:
Djaoud, Kahina1 (AUTHOR) kahinadjaoud10@gmail.com, Boulekbache‐Makhlouf, Lila1 (AUTHOR), Yahia, Massinissa2 (AUTHOR), Mansouri, Hafid3 (AUTHOR), Mansouri, Nassima3 (AUTHOR), Madani, Khodir1,4 (AUTHOR), Romero, Alberto5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. May2020, Vol. 44 Issue 5, p1-13. 13p.
Autor:
TOUATI, ZOHRA, GUEMGHAR, MENANA, BEDJAOUI, KENZA, DJERRADA, NABILA, DJAOUD, KAHINA, ADJEROUD, NAWEL, MADANI, KHODIR, BOULEKBACHE-MAKHLOUF, LILA
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare; 2021, Vol. 45 Issue 1, p157-177, 21p
Autor:
Djaoud, Kahina, Arkoub-Djermoune, Lynda, Remini, Hocine, Sait, Sabrina, Tazarourte, Myriam, Hadjal, Samir, Romero, Alberto, Madani, Khodir, Boulekbache-Makhlouf, Lila
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science; 2020, Vol. 16 Issue: 4 p530-542, 13p
Autor:
Al‐Hilphy, Asaad Rehman1 (AUTHOR), Al‐Fekaiki, Dhia F.1 (AUTHOR), Al Hilfi, Mohammed K.1 (AUTHOR), Lee, Pei‐Hsuan2 (AUTHOR), Mousavi Khaneghah, Amin3 (AUTHOR), Gavahian, Mohsen2 (AUTHOR) mohsengavahian@yahoo.com
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jul2021, Vol. 44 Issue 7, p1-14. 14p.