Zobrazeno 1 - 10
of 199
pro vyhledávání: '"Divol B"'
Publikováno v:
South African Journal of Enology & Viticulture. 2021, Vol. 42 Issue 2, p213-223. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Labuschagne, PWJ1 (AUTHOR), Divol, B1 (AUTHOR) divol@sun.ac.za
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. 2021, Vol. 105 Issue 3, p953-973. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
World journal of microbiologybiotechnology. 38(12)
Kluyveromyces marxianus has a promising enological potential because of strong extracellular pectinase activity and the copious production of specific higher alcohols and esters. However, K. marxianus is unable to complete alcoholic fermentation on i
Autor:
Divol, B., Bauer, F.F.
Publikováno v:
In Managing Wine Quality Edition: Second Edition. 2022:77-104
Autor:
Degenaar, N, Divol, B
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Feb2023, Vol. 134 Issue 2, p1-14, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.