Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Disulfide interaction"'
Publikováno v:
Sensors, Vol 7, Iss 3, Pp 371-383 (2007)
This paper deals with the investigation of the impact of the heat treatment of reconstituted skim milk conducted at different temperatures, and the adding of demineralized whey on the protein solubility, soluble protein composition and interactions i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d753c9ebf814c16a4cf49f1f1421521
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 60:10625-10633
In recent years, the intermediate-moisture foods (IMF), such as nutrition and energy bars, are a rapidly growing segment of the global food market. However, due to moisture-induced protein aggregation, commercial high protein nutrition bars generally
Publikováno v:
Sensors
Sensors, Vol 7, Iss 3, Pp 371-383 (2007)
Sensors (Basel, Switzerland)
Sensors; Volume 7; Issue 3; Pages: 371-383
Sensors, Vol 7, Iss 3, Pp 371-383 (2007)
Sensors (Basel, Switzerland)
Sensors; Volume 7; Issue 3; Pages: 371-383
This paper deals with the investigation of the impact of the heat treatment of reconstituted skim milk conducted at different temperatures, and the adding of demineralized whey on the protein solubility, soluble protein composition and interactions i
Publikováno v:
Food chemistry. 138(2-3)
In recent years, due to the specific health benefits associated with bioactive peptides and the reduction of protein allergenicity by enzymatic hydrolysis, the utilisation of protein hydrolysates in the intermediate-moisture food (IMF) market, such a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.