Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Dirienzo, Douglas"'
Autor:
DiRienzo, Douglas B.
The flux of free and peptide amino acids across the stomach and intestinal tissues was quantified using sheep and calves maintained in "steady state” conditions by feeding at hourly intervals. Crossbred wethers and Holstein steers were surgically c
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/39841
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-10132005-152549/
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-10132005-152549/
Autor:
DiRienzo, Douglas B.
The impact of rate and timing of spring nitrogen application on yield and composition of barley forage and grain and the fermentation and utilization of barley silage was investigated in a 3-yr study. The use of a growth regulator, ethephon, was also
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/106171
Autor:
Fulgoni, Victor, III, Nicholls, Jill, Reed, Alan, Buckley, Rita, Kafer, Karen, Huth, Peter, Dirienzo, Douglas, Miller, Gregory D.
Publikováno v:
In Journal of the American Dietetic Association 2007 107(2):256-264
Autor:
Picciano, Mary Frances, West, Sheila G, Ruch, Amanda L, Kris-Etherton, Penny M, Zhao, Guixiang, Johnston, Kelley E, Maddox, Deborah H, Fishell, Valerie K, Dirienzo, Douglas B, Tamura, Tsunenobu
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition December 2004 80(6):1565-1569
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Cardiovascular disease kills nearly as many Americans each year as the next seven leading causes of death combined. The prevalence of cardiovascular disease and most of its associated risk factors is markedly higher and increasing more rapidly among
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::5458e50b880d9048187a50df500483d9
https://europepmc.org/articles/PMC2594417/
https://europepmc.org/articles/PMC2594417/
Autor:
DiRienzo, Douglas B.
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition February 2000 130(2):382S-383S
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of the American Dietetic Association 2007 107(7):1100
Publikováno v:
Food & Nutrition Bulletin; March 2016, Vol. 37 Issue: Supplement 1 pS51-S57, 7p