Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Diospyros kaki Jiro"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2650 (2021)
In this study, it was investigated whether integration of microwave-heating into the pretreatment step of persimmon juice processing allows the concomitant production of both functional juice and added-value solid residue from the Diospyros Kaki “J
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fb438d5610c4b6db68bb788685464b1
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2650, p 2650 (2021)
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2650, p 2650 (2021)
In this study, it was investigated whether integration of microwave-heating into the pretreatment step of persimmon juice processing allows the concomitant production of both functional juice and added-value solid residue from the Diospyros Kaki “J
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.