Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Diop Codou Mar"'
Autor:
Beye, Ngoné Fall, Sètondji Vodounnou, Francisca Nadège, Kane, Alé, Tiréra, Harouna, Diop, Rokhaya, Ndao, Sokhna, Sow, Alioune, Dème, El Hadji, Sylla, Papa Mamadou Dit Doudou, Ayessou, Nicolas Cyrille, Diop, Codou Mar
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research March 2024 15
Autor:
Beye, Ngoné Fall, Kane, Cheikhou, Ayessou, Nicolas, Kebe, Cheikh Mouhamed Fadel, Talla, Cheikh, Diop, Codou Mar, Sène, Abdou
Publikováno v:
In Heliyon September 2019 5(9)
Autor:
Beye, Ngoné Fall, Dème, El Hadji, Diop, Codou Mar, Diop, Rokhaya, Ndao, Sokhna, Sow, Alioune, Dit Doudou Sylla, Papa Mamadou, Sètondji Vodounnou, Francisca Nadège
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition July 2024 8 Supplement 2
Autor:
Mbacké, Maryam Khadim, Kane, Cheikhou, Diallo, Ndeye Oury, Diop, Codou Mar, Chauvet, Fabien, Comtat, Maurice, Tzedakis, Theo
Publikováno v:
In Journal of Environmental Chemical Engineering December 2016 4(4) Part A:4001-4011
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences. 12:544-556
Researches for natural antioxidants that play an important role in the prevention of diseases linked to free radicals have increased in recent years. In this study, antioxidant activity of Bauhinia rufescens Lam which is a medicinal plant was investi
The aim this present study is to test the effectiveness of a by-product of neem seed processing, neem hulls,as a bioadsorbent for wastewater treatment. The first part of this work consisted on the characterization ofneem hulls. Thus parameters such a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______166::943125b5356a55a2336cec8c7bd20c97
https://hal.inrae.fr/hal-03765594
https://hal.inrae.fr/hal-03765594
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences
Food and Nutrition Sciences, Scientific Research, 2018, 09 (02), pp.77-85. ⟨10.4236/fns.2018.92006⟩
Food and Nutrition Sciences, 2018, 09 (02), pp.77-85. ⟨10.4236/fns.2018.92006⟩
Food and Nutrition Sciences, Scientific Research, 2018, 09 (02), pp.77-85. ⟨10.4236/fns.2018.92006⟩
Food and Nutrition Sciences, 2018, 09 (02), pp.77-85. ⟨10.4236/fns.2018.92006⟩
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::129496c125e60998b424bf81a9e782a7
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01724102
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01724102
Autor:
Sow, Alioune, Cissé, Mady, Mensah Ayessou, Nicolas Cyrille, Khatab Cissé, Omar Ibn, Niane, Khadim, Sakho, Mama, Diop, Codou Mar
Publikováno v:
Journal de la Société Ouest-Africaine de Chimie; jun2018, Vol. 45, p42-48, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.