Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Dinkci, Nayil"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Quality and Shelf Life 2019:201-233
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akalin, A. Sibel, Akdeniz, Vildan, Anese, Monica, Ares, Gastón, Belay, Zinash A., Cakmak, Hulya, Caleb, Oluwafemi J., Calligaris, Sonia, Caro, Irma, Chochkov, Rosen Milanov, Cruz, Rui M.S., Denev, Petko Nedyalkov, Denkova, Zapryana Rangelova, Denkova-Kostova, Rositsa Stefanova, Deseva, Ivelina Nikolaeva, Dinkçi, Nayil, Drosinos, E.H., Giménez, Ana, Hosseini, Hamed, Jafari, Seid Mahdi, Kerr, William, Kostov, Georgi Atanasov, Lavelli, Vera, Lotti, Nadia, Manzocco, Lara, Mateo, Javier, Moatsou, G., Moschopoulou, E., Nevárez-Moorillon, G.V., Nicoli, Maria Cristina, Opara, Umezuruike Linus, Paramithiotis, S., Quinto, Emiliano J., Rico, Bruna P.M., Siracusa, Valentina, Slavov, Anton Minchev, Syrokou, M.K., Tajiani, Zhila, Teneva, Desislava Georgieva, Vieira, Margarida C., Villalobos-Delgado, Luz H.
Publikováno v:
In Food Quality and Shelf Life 2019:ix-xi
The aim of this study is to determine the antioxidant properties of kefir samples produced from different cow/soy milk mixtures. Antioxidative activities such as the inhibition of ascorbate autoxidation, reducing activity, the scavenging effect of su
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::a67a4d7e2efeafd2f8023dae901c23d7
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/18627
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/18627
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.