Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Dinh Duc Hien"'
Autor:
Dang Thi Kim Anh, Han Thi Thu Huong, Vu Nguyen Thanh, Dinh Duc Hien, Dinh Thi My Hang, Silvia Hüttner, Nguyen Thanh Thuy, Johan Larsbrink, Lisbeth Olsson
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 9, Iss 1, Pp 1-12 (2019)
Scientific Reports
Scientific Reports
Thermophilic fungi can represent a rich source of industrially relevant enzymes. Here, 105 fungal strains capable of growing at 50 °C and pH 2.0 were isolated from compost and decaying plant matter. Maximum growth temperatures of the strains were in
Publikováno v:
International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology. 68:1806-1814
The presence of yeasts at different steps of Vietnamese soy paste production was studied. Yeast growth occurred during primary soybean fermentation, with the cell density reaching 4.106 c.f.u. ml−1, and terminated during brine fermentation. The dom
Autor:
Vu Nguyen Thanh, Nguyen Thuy Chi, Bui Thi Viet Ha, Dao Thi Luong, Nguyen Thanh Thuy, Pham Van Ty, Dinh Duc Hien, Pham Duc Ngoc
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 232:15-21
The roles of microorganisms in traditional alcoholic fermentation are often assumed based on abundance in the starter and activity in pure culture. There is a serious lack of hard evidence on the behavior and activity of individual microbial species
Autor:
Vu Nguyen Thanh, Dinh Duc Hien
Publikováno v:
International journal of systematic and evolutionary microbiology. 69(1)
Moniliella yeasts were isolated from flower samples collected in Vietnam using an enrichment medium containing 50 % (w/w) glucose. The yeasts were identified as M. byzovii, M. dehoogii, M. megachiliensis, M. mellis, M. nigrescens and M. spathulata. A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
George E Anasontzis, Vu Nguyen Thanh, Dinh Thi My Hang, Lisbeth Olsson, Han Thu Huong, Dang Tat Thanh, Dinh Duc Hien, Nguyen Thanh Thuy
Publikováno v:
Biomass and Bioenergy
Biomass and Bioenergy, Elsevier, 2017, 99, pp.11-20. ⟨10.1016/j.biombioe.2017.02.008⟩
Biomass and Bioenergy, 2017, 99, pp.11-20. ⟨10.1016/j.biombioe.2017.02.008⟩
Biomass and Bioenergy, Elsevier, 2017, 99, pp.11-20. ⟨10.1016/j.biombioe.2017.02.008⟩
Biomass and Bioenergy, 2017, 99, pp.11-20. ⟨10.1016/j.biombioe.2017.02.008⟩
With a production of 39 million metric tons each year, rice is one of the main agricultural products of Vietnam. Thus, rice straw is a significant by-product, whose use in a biorefinery process would contribute to the bio-based transformation of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::adf3874b2a038b021bdcc764f0b3f8d4
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01612491
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01612491
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International journal of systematic and evolutionary microbiology. 63(Pt 3)
Yeasts of the genus Moniliella were isolated from 651 flower samples collected in Vietnam, using an enrichment medium containing 50 % glucose. Species of the genus Moniliella were found in 5 % of the samples and 54 strains were isolated. The strains