Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Ding, Zhiqian"'
Autor:
Sabeh, Remy El, Bohm, Jessica, Ding, Zhiqian, Maaz, Stephanie, Nishimura, Naomi, Hajj, Izzat El, Mouawad, Amer E., Cooper, Alexandre
Programmable arrays of optical traps enable the assembly of configurations of single atoms to perform controlled experiments on quantum many-body systems. Finding the sequence of control operations to transform an arbitrary configuration of atoms int
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2212.05586
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 12, Pp 332-342 (2023)
Objective: To develop a method to quantitatively analyze the residues of six pesticides (carbendazim, tricyclozole, bensulfuron methyl, triazophos, chlorpyrifos and carbosulfan) in paddy and rice by quick, easy, cheap, effective, rugged and safe (QuE
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b00662ff7834933847d44e26817520b
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 9, Pp 88-95 (2023)
The hypoglycemic activity of lotus seedpod procyanidin was investigated in a Wistar rat model of diabetes mellitus induced by streptozotocin, and its mechanism of action was preliminarily explored. The rats were divided into six groups: blank control
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a89f9d763d284a6291dfcfa7b929b06b
Autor:
Raka, Rifat Nowshin, Xiao, Junsong, Wu, Hua, Lv, Wenwen, Ding, Zhiqian, Cao, Yangping, Li, Xukai, Sun, Jinglong, Luan, Kou
Publikováno v:
In Food Research International February 2023 164
Publikováno v:
BMC Complementary Medicine and Therapies, Vol 22, Iss 1, Pp 1-16 (2022)
Highlights ➢ PREO is a mixture of aromatic components, mainly monoterpenoids. ➢ PREO reduces the expression of proinflammatory cytokines and oxidative stress markers. ➢ Network pharmacological studies indicated that PREO might downregulate infl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/898ed40833ad40fda1aff4afab15b7df
Publikováno v:
In Thin Solid Films 31 July 2020 706
Autor:
Raka, Rifat Nowshin, Xiao, Junsong, Wu, Hua, Lv, Wenwen, Ding, Zhiqian, Cao, Yangping, Li, Xukai, Sun, Jinglong, Luan, Kou
Publikováno v:
In Food Research International May 2024 183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.