Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"Ding, Gongtao"'
Autor:
Zhang, Dong, Zhao, Lei, Cui, Xiaohu, Li, Xinpeng, Qian, Zhisong, Zhou, Xueyan, Ma, Zhongren, Takriff, Mohd Sobri, Li, Zhiqiang, Niu, Ying, Ma, Guilan, Ding, Gongtao, Wang, Zifan
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules November 2024 280 Part 4
Autor:
Li, Zhiying, Zhao, Lei, Ao, Qing, Zhang, Ge, Kang, Dongqing, Li, Yingli, Liu, Jian, Ding, Gongtao, Ma, Zhongren, Teow, Yeit Haan, Sajab, Mohd Shaiful, Li, Zhiqiang, Wang, Zifan
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management September 2024 367
Thermoplastic Sugar Palm Starch Reinforced Graphene Nanoplatelets for Sustainable Biocomposite Films
Autor:
Noor Fadhilah Rahmat, Mohd Shaiful Sajab, Atiqah Mohd Afdzaluddin, Ding Gongtao, Chin Hua Chia
Publikováno v:
BioResources, Vol 19, Iss 1, Pp 1526-1541 (2024)
Graphene nanoplatelets (GNP) were incorporated into thermoplastic starch (TPS) films, and effects on water absorption and mechanical properties were investigated. GNP inclusion formed a barrier that significantly reduced water absorption, resulting i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c95d9bbd05b46ba84205d721f38e4c3
Autor:
Sajab, Mohd Shaiful, Mohan, Denesh, Ling, Teo Tzyy, Kaco, Hatika, Ishak, Wan Hafizi Wan, Ding, Gongtao
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 December 2024 222 Part 1
Autor:
Li, Xinpeng, Tiang, Ming Foong, Cui, Xiaohu, Li, Yantong, Wang, Zifan, Zhao, Lei, Takriff, Mohd Sobri, Sajab, Mohd Shaiful, Abdul, Peer Mohamed, Ding, Gongtao
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules December 2024 283 Part 4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu Zewen, Li Huixia, Gao Dandan, Su Junhong, Su Yuxin, Ma Zhongren, Li Zhiqiang, Qi Yanjiao, Ding Gongtao
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 17, Iss 1, Pp 1629-1640 (2022)
Ghee is a traditional Tibetan dairy product with high-fat content, low yield, plasticity, caseation, and rich nutrition. In this study, we analyzed the diversity of microbial communities in yak milk and ghee samples at high and low altitudes, especia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7d1f1d466b0466ca2e7fdf7a671b425
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 March 2023 230
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiang, Jun, Liao, Qingyan, Zeng, Songyu, Zhou, Wei, Ma, Zhongren, Ding, Gongtao, Zhou, Xueyan
Publikováno v:
Annals of Microbiology; 11/22/2024, Vol. 74 Issue 1, p1-12, 12p