Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Dincer, Mehmet Tolga"'
ERDEM, OMER ALPER/0000-0002-1745-1751
WOS: 000493908600004
In this study, effects of various cooking techniques (oven-baking, grilling, pan-frying) on proximate composition, fatty acids content, colour values, texture and sensory properties
WOS: 000493908600004
In this study, effects of various cooking techniques (oven-baking, grilling, pan-frying) on proximate composition, fatty acids content, colour values, texture and sensory properties
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::e2f5f9692973db665917e951c3ce7136
https://hdl.handle.net/11454/63426
https://hdl.handle.net/11454/63426
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.