Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Dimosthenopoulos C"'
Hydroxytyrosol (HT) is a natural antioxidant found in olive products and characterized by well-documented beneficial effects on human health. Several research studies are ongoing that aim to investigate its potency and molecular mechanism of action.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::54c296f382460e3fe355f1f55aa2fd42
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3219698
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3219698
Autor:
Liatis, S., Tsapogas, P., Chala, E., Dimosthenopoulos, C., Kyriakopoulos, K., Kapantais, E., Katsilambros, N.
Publikováno v:
In Diabetes and Metabolism 2009 35(2):115-120
Autor:
Dimosthenopoulos, C. Liatis, S. Kourpas, E. Athanasopoulou, E. Driva, S. Makrilakis, K. Kokkinos, A.
Aim: To compare the effects of three different but isocaloric dietary patterns, high-protein/low-carbohydrate (HPD) with 20% of calories as carbohydrates, Mediterranean/low glycaemic index (MED) with 40% carbohydrates, and a reference diet (REF) with
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::aee8ddfd347afa713c1e33e1e4a2f186
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3119481
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3119481
Low vitamin D levels have been associated with several diseases as its receptors are expressed in almost all tissues of the human body. Literature data have shown delayed diabetic foot ulcer (DFU) healing in patients with low vitamin D; however, data
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::9ef5a42586f318530e3a54a2aa60ad67
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3121473
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3121473
Objective: The aim of this study was to examine the effect of carbohydrate restriction in the morning in the framework of a hypocaloric Mediterranean diet on weight loss and metabolic parameters. Methods: Seventy overweight/obese individuals were ran
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::73125dd8cb9f25f55fe6179a3c58a726
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2987534
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2987534
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN December 2020 40:539-539
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN December 2020 40:505-505
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.