Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Dimoso, N."'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Apr2024, Vol. 24 Issue 4, p26164-26181. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dimoso N; Department of Food Biotechnology and Nutritional Sciences, Nelson Mandela African Institution of Science and Technology (NM-AIST), Arusha, 23311, Tanzania., Kassim N; Department of Food Biotechnology and Nutritional Sciences, Nelson Mandela African Institution of Science and Technology (NM-AIST), Arusha, 23311, Tanzania., Makule E; Department of Food Biotechnology and Nutritional Sciences, Nelson Mandela African Institution of Science and Technology (NM-AIST), Arusha, 23311, Tanzania.
Publikováno v:
F1000Research [F1000Res] 2024 Apr 02; Vol. 11, pp. 1354. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 02 (Print Publication: 2022).