Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Dimitropoulou, Aristea"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fotiou M; Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Aristotle University of Thessaloniki, Thessaloniki, Greece., Fotakis C; Institute of Biology, Medicinal Chemistry and Biotechnology, National Hellenic Research Foundation, Athens, Greece., Tsakoumaki F; Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Aristotle University of Thessaloniki, Thessaloniki, Greece., Athanasiadou E; 1st Department of Obstetrics and Gynecology, School of Medicine, Aristotle University of Thessaloniki, Thessaloniki, Greece., Kyrkou C; Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Aristotle University of Thessaloniki, Thessaloniki, Greece., Dimitropoulou A; Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Aristotle University of Thessaloniki, Thessaloniki, Greece., Tsiaka T; Institute of Biology, Medicinal Chemistry and Biotechnology, National Hellenic Research Foundation, Athens, Greece., Chatziioannou AC; School of Chemistry, Aristotle University of Thessaloniki, Thessaloniki, Greece., Sarafidis K; 1st Department of Neonatology, School of Medicine, Aristotle University of Thessaloniki, Thessaloniki, Greece., Menexes G; Department of Field Crops and Ecology, School of Agriculture, Aristotle University of Thessaloniki, Thessaloniki, Greece., Theodoridis G; School of Chemistry, Aristotle University of Thessaloniki, Thessaloniki, Greece., Biliaderis CG; Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Aristotle University of Thessaloniki, Thessaloniki, Greece., Zoumpoulakis P; Institute of Biology, Medicinal Chemistry and Biotechnology, National Hellenic Research Foundation, Athens, Greece. pzoump@eie.gr., Athanasiadis AP; 3rd Department of Obstetrics and Gynecology, School of Medicine, Aristotle University of Thessaloniki, Thessaloniki, Greece. apostolos3435@gmail.com., Michaelidou AM; Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Aristotle University of Thessaloniki, Thessaloniki, Greece. amichail@agro.auth.gr.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2018 Mar 06; Vol. 8 (1), pp. 4076. Date of Electronic Publication: 2018 Mar 06.