Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Dimitreli, Georgia"'
Autor:
Pluta-Kubica, Agnieszka, Černíková, Michaela, Dimitreli, Georgia, Nebesářová, Jana, Exarhopoulos, Stylianos, Thomareis, Apostolos S., Salek, Richardos N., Buňka, František
Publikováno v:
In International Dairy Journal February 2021 113
Autor:
Kalogianni, Eleni P., Sklaviadis, Leandros, Nika, Stella, Theochari, Ioanna, Dimitreli, Georgia, Georgiou, Despoina, Papadimitriou, Vassiliki
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces 1 October 2017 158:498-506
Autor:
Raphaelides, Stylianos N., Dimitreli, Georgia, Exarhopoulos, Stylianos, Ilia, Eleni, Koutsomihali, Paraskevi
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing October 2015 96:245-255
Autor:
Dimitreli, Georgia, Antoniou, Kleio D.
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2011 1:583-588
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Magra, Taxiarchoula, Soultos, Nikolaos, Dovas, Chrysostomos, Papavergou, Ekaterini, Lazou, Thomai, Apostolakos, Ilias, Dimitreli, Georgia, Ambrosiadis, Ioannis
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology
Volume 59
Issue 3
Volume 59
Issue 3
Research background. Formulations based on vegetable or fish oil and modifications in the production technology of dry fermented sausages have emerged in recent years aiming to achieve the desirable target of reducing the fat content of these meat pr
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 84(3):368-374
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 79(4):1364-1373
Autor:
Dimitreli, Georgia1 dimitrel@food.teithe.gr, Exarhopoulos, Stylianos1, Antoniou, Kleio K1, Zotos, Anastasios1, Bampidis, Vasileios A2
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Nov2017, Vol. 70 Issue 4, p506-513. 8p.