Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Dima, Giovanna"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control May 2014 39:237-243
Autor:
Dima, Giovanna1 (AUTHOR), Tripodi, Gianluca1 (AUTHOR) gitripodi@unime.it, Condurso, Concetta1 (AUTHOR), Verzera, Antonella1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research. 2014, Vol. 26 Issue 5, p323-327. 5p.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Nov2011, Vol. 28 Issue 11, p1619-1628. 10p.
Autor:
Cincotta, Fabrizio, Verzera, Antonella, Tripodi, Gianluca, Dima, Giovanna, Condurso, Concetta, Dina Maria Letizia Giglio, Antonio, Sparacio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3978::4c459aed2a824777f95f2c9275203fe8
http://hdl.handle.net/11570/3053976
http://hdl.handle.net/11570/3053976
Autor:
Verzera, Antonella, Tripodi, Gianluca, Dima, Giovanna, Condurso, Concetta, Scacco, A., Cincotta, Fabrizio, Giglio, D. M. L., Santangelo, T., Sparacio, A.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture. 96(1)
Defoliation is a cultural practice for crop management in grapevines and the benefits effects have been demonstrated. Here, the influence of 'early' leaf removal on the quality of Nero d'Avola wines was evaluated. Particular attention has been given