Zobrazeno 1 - 10
of 5 868
pro vyhledávání: '"Dill (Anethum graveolens)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Institute of Science & Technology / Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. haz2024, Vol. 14 Issue 2, p894-900. 7p.
Autor:
Narjes Jannesar, Alireza Bassiri, Mehrdad Ghavami, Hossein Ahmadi Chenarbon, Babak Ghiassi Tarzi
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101708- (2024)
The present study delves into the encapsulation of dill essential oil utilizing the fluidized bed coating methodology. The investigation focused on the impact of essential oil concentration and the application of maltodextrin and arabic gum as the pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bd69cf352c04784bffe3f92921feada
Publikováno v:
Bulletin of the Transilvania University of Brasov, Series II: Forestry, Wood Industry, Agricultural Food Engineering. 2024, Vol. 17 Issue 1, p189-202. 14p.
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2024 21
Autor:
Makvandi, Somayeh, Karimi, Leyla, Mohammadi, Solmaz, Vahedian-Azimi, Amir, Sahebkar, Amirhossein
Publikováno v:
In Advances in Integrative Medicine September 2024
Autor:
Bairwa, R. C.1, Bhunia, S. R.1 srbhuniarau@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Spices & Aromatic Crops. Dec2023, Vol. 32 Issue 2, p194-201. 8p.