Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Dilek, Nazik Meziyet"'
Autor:
Ceylan, Zafer, Atıcı, Cansu, Unal, Kubra, Meral, Raciye, Kutlu, Nazan, Babaoğlu, Ali Samet, Dilek, Nazik Meziyet
Publikováno v:
In Food Research International August 2023 170
Autor:
DİLEK, Nazik Meziyet1 meziyettemel@hotmail.com, KARAKAYA, Mustafa2
Publikováno v:
Selcuk Journal of Agriculture & Food Sciences / Selcuk Tarim ve Gida Bilimleri Dergisi. Dec2022, Vol. 36 Issue 3, p380-386. 7p.
Autor:
Babaoğlu, Ali Samet1 (AUTHOR) asbabaoglu@selcuk.edu.tr, Dilek, Nazik Meziyet2 (AUTHOR), Karakaya, Mustafa1 (AUTHOR), Unal, Kubra1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2022, Vol. 46 Issue 10, p1-12. 12p.
Autor:
Dilek, Nazik Meziyet1, Bilgiçli, Nermin2 nerminbil2003@hotmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2021, Vol. 45 Issue 11, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dilek, Nazik Meziyet
Yüksek Lisans Tezi
Bu çalışmada glutensiz bisküvi ve eriştenin besinsel, teknolojik ve duyusal özelliklerini geliştirmek amacıyla, gölevez ununun kullanım imkanları araştırılmıştır. Glutensiz bisküvi üretiminde çiğ ve pişm
Bu çalışmada glutensiz bisküvi ve eriştenin besinsel, teknolojik ve duyusal özelliklerini geliştirmek amacıyla, gölevez ununun kullanım imkanları araştırılmıştır. Glutensiz bisküvi üretiminde çiğ ve pişm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7c53214a90b590e0f33c817f2c3ea603
https://hdl.handle.net/20.500.12452/7434
https://hdl.handle.net/20.500.12452/7434