Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"Diks, Mara A P"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bezemer, Gillina F. G., Diks, Mara A. P., Mortaz, Esmaeil, van Ark, Ingrid, van Bergenhenegouwen, Jeroen, Kraneveld, Aletta D., Folkerts, Gert, Garssen, Johan
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition; 2024, p1-21, 21p
Autor:
de Rooij, Willemijn E.1 (AUTHOR) w.e.derooij@amsterdamumc.nl, Diks, Mara A. P.2 (AUTHOR), Warners, Marijn J.1,3 (AUTHOR), Ampting, Marleen T. J. Van4 (AUTHOR), van Esch, Betty C. A. M.2,4 (AUTHOR), Bredenoord, Albert J.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Neurogastroenterology & Motility. Oct2022, Vol. 34 Issue 10, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abbring, Suzanne, Xiong, Ling, Diks, Mara A P, Baars, Ton, Garssen, Johan, Hettinga, Kasper, van Esch, Betty C A M, Afd Pharmacology, Pharmacology
Publikováno v:
Food & function, 11(6), 4982. Royal Society of Chemistry
Food & Function, 11(6), 4982-4993
Food & Function 11 (2020) 6
Food & Function, 11(6), 4982-4993
Food & Function 11 (2020) 6
The allergy-protective capacity of raw cow's milk was demonstrated to be abolished after heat treatment. The heat-sensitive whey protein fraction of raw milk is often implied to be the source of this allergy-protective effect, but a direct link betwe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6acc05c73c25ff5d1ae4fa42c0dfb871
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/411335
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/411335