Zobrazeno 1 - 10
of 317
pro vyhledávání: '"Dikalova Anna"'
Autor:
Lerakis Stamatios, Nazarewicz Rafal, Dikalova Anna, Bikineyeva Alfiya, Triantafyllou Angelike, Dikalov Sergey
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 10, Iss 1, p 64 (2011)
Abstract Background Gum of Chios mastic (Pistacia lentiscus var. chia) is a natural antimicrobial agent that has found extensive use in pharmaceutical products and as a nutritional supplement. The molecular mechanisms of its anti-inflammatory activit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6532dd94bc04873b68f1da0f226df19
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tsuchida, Yohei, Zhong, Jianyong, Otsuka, Tadashi, Dikalova, Anna, Pastan, Ira, Anantharamaiah, G.M., Linton, MacRae F., Yancey, Patricia G., Ikizler, T. Alp, Fogo, Agnes B., Yang, Haichun, Kon, Valentina
Publikováno v:
In Laboratory Investigation August 2019 99(8):1107-1116