Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"Dijksterhuis G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Perception of Melting and Flavor Release of Ice Cream Containing Different Types and Contents of Fat
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science April 2003 86(4):1130-1138
Autor:
Gower, J. C., author, Dijksterhuis, G. B., author
Publikováno v:
Procrustes Problems, 2004.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/acprof:oso/9780198510581.003.0008
Autor:
Gower, J. C., author, Dijksterhuis, G. B., author
Publikováno v:
Procrustes Problems, 2004, ill.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/acprof:oso/9780198510581.003.0013
Autor:
Gower, J. C., author, Dijksterhuis, G. B., author
Publikováno v:
Procrustes Problems, 2004, ill.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/acprof:oso/9780198510581.003.0005
Autor:
Gower, J. C., author, Dijksterhuis, G. B., author
Publikováno v:
Procrustes Problems, 2004, ill.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/acprof:oso/9780198510581.003.0004
Autor:
Gower, J. C., author, Dijksterhuis, G. B., author
Publikováno v:
Procrustes Problems, 2004, ill.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/acprof:oso/9780198510581.003.0002