Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Digestive behavior"'
Autor:
Weiling Chen, Xingtian Chen, Wenjing Liang, Huiqing Liao, Haisang Qin, Bangdong Chen, Minmin Ai
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101512- (2024)
In this study, the moderation–excess interaction of epigallocatechin gallate (EGCG) and calcium ions (Ca2+) to the gelation performance of transparent egg white protein (EWP) gel (EWG) was explored. The oxidation of EGCG introduced a yellowish-brow
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd662185334b4d69b1d61ff4c82312c6
Study on the in Vitro Digestion Characteristics of Polysaccharides Emulsion from Clinacanthus nutans
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 19, Pp 1-9 (2023)
This study aimed to investigate in vitro digestion characteristics of emulsion stabilized use Clinacanthus nutans polysaccharide (CNP-P2) as an emulsifier and its ability to support the astaxanthin (AST) delivery system, providing theoretical and met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9d1ef1846d04933afc158aec0bb013b
Autor:
Minjie Liao, Wei Li, Lu Peng, Jiahao Li, Jinbo Ren, Kaixin Li, Fang Chen, Xiaosong Hu, Xiaojun Liao, Lingjun Ma, Junfu Ji
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101177- (2024)
Casein micelle has a structure of outer hydrophilicity and inner hydrophobicity, its typical digestion characteristic is gastric coagulation. Based on calcium content as the key factor to control this process, high hydrostatic pressure (HHP) was firs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ad513656be94524a59c13d4ace127a1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.