Zobrazeno 1 - 10
of 14 888
pro vyhledávání: '"Digestibility coefficients"'
Publikováno v:
Journal of the World Aquaculture Society, Vol 54, Iss 4, Pp 1013-1025 (2023)
Abstract Two feeding trials were performed to evaluate the apparent digestibility coefficients (ADCs) of dry matter, protein, and amino acids of three animal‐origin and four plant‐origin ingredients in Totoaba macdonaldi. In the first feeding tri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87905bc3d0174ed4b10fab7ccd5afe34
Publikováno v:
In animal - open space December 2024 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tibbetts, Sean M., MacPherson, Margaret J., Park, Kyoung C., Melanson, Ronald J., Patelakis, Shane J.J.
Publikováno v:
In Algal Research March 2023 70
Autor:
Biasato, I., Chemello, G., Oddon, S. Bellezza, Ferrocino, I., Corvaglia, M.R., Caimi, C., Resconi, A., Paul, A., van Spankeren, M., Capucchio, M.T., Colombino, E., Cocolin, L., Gai, F., Schiavone, A., Gasco, L.
Publikováno v:
In Animal Feed Science and Technology August 2022 290
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manikandan, Kalidoss1,2 (AUTHOR), Felix, Nathan1 (AUTHOR) n.felix@tnfu.ac.in
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. Dec2021, Vol. 27 Issue 6, p2240-2250. 11p.
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
Vegetable oil is progressively replacing fish oil (FO) in aquafeed production. However, the effect of oxidized vegetable oil is less reported. This study was done to investigate the effects of oxidized refined palm oil (RPO) on the growth performance
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c0e3e647b8747459be55529f23f2016
Publikováno v:
In Aquaculture 15 January 2022 546
Publikováno v:
Fisheries and Aquatic Sciences, Vol 26, Iss 2, Pp 87-96 (2023)
This study was designed to determine the apparent digestibility coefficients of soybean meal, soy protein concentrate (SPC), soy protein isolate (SPI), rapeseed meal (RSM), pea protein concentrate (PPC), wheat gluten meal (WGM) and wheat flour (WF) f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aca37231903740a1ae44145f76092328