Zobrazeno 1 - 10
of 481
pro vyhledávání: '"Difloxacin"'
Autor:
Mohammed I. Ashosh, Moshira A. El-Abasy, Ola M. El-Borady, Ibrahim El-khaiat, Mahmoud M. Ismail
Publikováno v:
Open Veterinary Journal, Vol 14, Iss (1) (Zagazig Veterinary Conference), Pp 449-458 (2024)
Background: Avian salmonellosis is a group of diseases caused by bacteria from the genus Salmonella with a negative impact on poultry particularly chickens. Additionally, salmonellosis is a global food-borne infection. Aim: The aim of this study was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e720d921a53c4225920cb6ac05eed3f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ветеринария сегодня, Vol 11, Iss 2, Pp 169-175 (2022)
Mycoplasmoses of cattle and small ruminants, pigs and poultry are widely spread and the infection process is frequently associated with other diseases. Mycoplasma spp. cause inflammatory respiratory diseases, diseases of joints and meninges, keratoco
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8868d9be504f4a819149fa26af299b51
Publikováno v:
Fushe yanjiu yu fushe gongyi xuebao, Vol 39, Iss 2, Pp 20-26 (2021)
The photooxidative damage induced by difloxacin to lysozyme was studied using steady-state illumination. Difloxacin damaged lysozyme structure under 315~375 nm light irradiation. Sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoresis (SDS-PAGE) re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74d59c6026154286b336e078a1b01e0d
Autor:
Kai-Li Ma, Fang Yang, Mei Zhang, Jun-Cheng Chen, Ming-Hui Duan, Ze-En Li, Yan Dai, Yue Liu, Yang-Guang Jin, Fan Yang
Publikováno v:
Veterinary Sciences, Vol 10, Iss 7, p 416 (2023)
This study aimed to investigate the population pharmacokinetics of difloxacin in crucian carp (Carassius auratus) orally provided a single dose of 20 mg/kg body weight (BW). To achieve this, fish were sampled at various intervals using a sparse sampl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38ad3e44d10440b88dd1b7e08cae329c
Publikováno v:
Slovenian Veterinary Research, Vol 58, Iss 24-Suppl (2021)
The occurrence of antibiotic residues in food of animal origin is attributed to incorrect drug administration or neglecting withdrawal times. These residues cause a lot of human health hazards, so it is important to control their presence. The aim of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/027541d21f3f415fa228bc94eef0355e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.