Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Dietary transformation"'
Autor:
Fang-Yi Lin
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods, Vol 11, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract The Generation Z cohort, born between 1995 and 2010, represents a substantial portion of the global population, experiencing their formative years in an era characterized by pervasive globalization. Comfort foods serve as tangible expression
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb0efb48513a4d7bb95aa60211c7a52a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
World Bank
Ethiopia began the decade on a great run, with high economic growth and significant gains in poverty reduction nationally. But the gains were unevenly shared. Multiple shocks at the beginning of the new decade threaten to discontinue progress and pos
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2456::4f74d4d309bde44141a6ea599beee600
https://hdl.handle.net/10986/37954
https://hdl.handle.net/10986/37954
Autor:
Nathan Hopson
Publikováno v:
Food, Culture & Society. 23(5):589-607
This article explores the history and politics of American-funded food demonstration buses (“kitchen cars”) in postwar Japan. Their express mission was to transform the Japanese national diet. I make two primary arguments. First, at least in the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.