Zobrazeno 1 - 10
of 2 506
pro vyhledávání: '"Dietary sodium chloride"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Weiyun Zhang, Bingxin Wu, Wei Wu, Xiaoyan Cui, Ding Li, Feiyu Gao, Tingting Li, Ling Zhu, Yanqiang Geng, Liyang Zhang, Yun Hu, Xugang Luo
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 9 (2022)
Sodium chloride (NaCl) is usually added to diets to meet the Na and Cl requirements of broilers in the Chinese poultry industry, but the optimal dietary NaCl supplemental level was not well-established. The present study was conducted to estimate the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/596f7d2bc6cd42f08cd7e8e7c2436f0f
Autor:
Taki, Keigo1 (AUTHOR), Takagi, Hiroshi1 (AUTHOR) htakagi@med.nagoya-u.ac.jp, Hirose, Tomonori1 (AUTHOR), Sun, Runan1 (AUTHOR), Yaginuma, Hiroshi1 (AUTHOR), Mizoguchi, Akira1 (AUTHOR), Kobayashi, Tomoko1 (AUTHOR), Sugiyama, Mariko1 (AUTHOR), Tsunekawa, Taku1 (AUTHOR), Onoue, Takeshi1 (AUTHOR), Hagiwara, Daisuke1 (AUTHOR), Ito, Yoshihiro1 (AUTHOR), Iwama, Shintaro1 (AUTHOR), Suga, Hidetaka1 (AUTHOR), Banno, Ryoichi1,2 (AUTHOR), Sakano, Daisuke3 (AUTHOR), Kume, Shoen3 (AUTHOR), Arima, Hiroshi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 3/17/2021, Vol. 16 Issue 3, p1-13. 13p.
Publikováno v:
تغذیه آبزیان, Vol 6, Iss 2, Pp 27-38 (2020)
The current study carried out to investigate the effects of adding salt (NaCl) in the diet of beluga, Huso huso and its impacts both on the function of intestinal enzymes and growth indices and food efficiency. In this regard, 480 species of Huso hus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/524e46e4618b4401874a481128cf0ef7
Autor:
Keigo Taki, Hiroshi Takagi, Tomonori Hirose, Runan Sun, Hiroshi Yaginuma, Akira Mizoguchi, Tomoko Kobayashi, Mariko Sugiyama, Taku Tsunekawa, Takeshi Onoue, Daisuke Hagiwara, Yoshihiro Ito, Shintaro Iwama, Hidetaka Suga, Ryoichi Banno, Daisuke Sakano, Shoen Kume, Hiroshi Arima
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 16, Iss 3, p e0248065 (2021)
Excessive sodium salt (NaCl) or fat intake is associated with a variety of increased health risks. However, whether excessive NaCl intake accompanied by a high-fat diet (HFD) affects glucose metabolism has not been elucidated. In this study, C57BL/6J
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebafb81ee3794ae0b7fdc2a308ec6d83
Autor:
Natália C. de Aguiar, Patrícia S. Dias, Rafael E. Balen, Robie A. Bombardelli, Leda M. S. Colpini, Fábio Meurer
Publikováno v:
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol 18, Iss 3, Pp e0610-e0610 (2020)
Aim of study: To evaluate the effect of the dietary NaCl level for Nile tilapia fingerlings. Area of study: Palotina sector of Federal University of Paraná, in southern Brazil. Material and methods: An experiment was carried using 750 Nile tilapia f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e2eae1b97554ba7bba229bcd3c18453
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.