Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Dietary proanthocyanidins"'
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100926- (2024)
Multi-dimensional studies have consistently indicated the benefits of dietary proanthocyanidins on blood glucose homeostasis through consumption of them from fruits, cereals and nuts. Proanthocyanidins from various sources possess different structure
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3de69426b7ee41e6ad495a17ceabd084
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.