Zobrazeno 1 - 10
of 552
pro vyhledávání: '"Dietary modulation"'
Autor:
Zubia Rashid, Zulfiqar Ali Mirani, Sitwat Zehra, Syed Muddassar Hussain Gilani, Asma Ashraf, Abid Azhar, K.A. Al-Ghanim, F. Al-Misned, N. Al-Mulahim, Shahid Mahboob, Saddia Galani
Publikováno v:
Saudi Journal of Biological Sciences, Vol 27, Iss 10, Pp 2747-2755 (2020)
This study explored the effects of natural growth promoters (phytogenic feed additives and organic acids) on animal performance, carcass characteristics, blood parameters, gut microflora composition, and microbe–host interactions in broiler chicken
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a54a376fd1440a382627d01f05f5fcc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Exploratory Animal and Medical Research, Vol 10, Iss 2, Pp 97-99 (2020)
Effect of diet in the prevention of COVID -19 and also during the disease stage is discussed with special emphasis on preventive effects of unsaturated fatty acids, proteins, and minerals in the foods like fish, potent vegetable oils, nuts, fruits, m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86fba6e5056a40559ca870a01259b223
Autor:
Bogdan Georgescu, Anca Mihaela Boaru, Leon Muntean, Nicușor Sima, Dănuț Ioan Struți, Tudor Andrei Păpuc, Carmen Georgescu
Publikováno v:
Insects, Vol 13, Iss 9, p 801 (2022)
Edible insects such as the black soldier fly Hermetia illucens L. represent a potential and sustainable source of nutrients for food and feed due to their valuable nutritional composition, which can be modulated through dietary enrichment. The high c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdf84419ca7f400d936138cb7984fbaf
Autor:
Luten, Joop, author1, Schram, Edward, author2
Publikováno v:
Seafood research from fish to dish: Quality, safety and processing of wild and farmed fish. :193-200
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbiome, Vol 5, Iss 1, Pp 1-12 (2017)
Abstract Background Diet-derived short-chain fatty acids (SCFAs) in the rumen have broad effects on the health and growth of ruminants. The microbe-G-protein-coupled receptor (GPR) and microbe-histone deacetylase (HDAC) axes might be the major pathwa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32d46f9b0f0040fb9a34fa8c00c27960